ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Προφίλ Έκθεσης AITF

Η τουριστική έκθεση AITF, που θα διεξαχθεί 6-8 Απριλίου 2017 στο Μπακού, είναι το κύριο τουριστικό γεγονός στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του Αζερμπαϊτζάν, προσελκύοντας ένα μεγάλο αριθμό διεθνών συμμετεχόντων και  εμπορικών επισκεπτών από έτος σε έτος.

Η AITF έχει καταφέρει  να γίνει η κορυφαία διεθνής έκθεση στην περιοχή του Καυκάσου. Αντικατοπτρίζει τη δυναμική ανάπτυξη της πολλά υποσχόμενης αγοράς του τουρισμού στην περιοχή και δημιουργεί μια σταθερή πλατφόρμα για τις εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις  για να αναπτύξουν συνεργασίες σε όλα τα είδη του τουρισμού.

Η έκθεση διοργανώνεται από την "ΙΤΕ Groups" και η "Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε." έχοντας την εκπροσώπηση της βρετανικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, διοργάνωσε ένα ειδικό πρόγραμμα συμμετοχής στην έκθεση που στηρίζεται κύρια σε μια σειρά συναντήσεων Β2Β με επιχειρηματίες (Tour operators, ξενοδόχους και ταξιδιωτικούς πράκτορες) αλλά και φορείς  του τουρισμού του Αζερμπαιτζάν.

Παρά το γεγονός ότι για το ελληνικό τουριστικό προϊόν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά της ευρύτερης περιοχής της Κασπίας, δεν υπήρξε οργανωμένη ελληνική παρουσία τα τελευταία τρία χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι  4,2 εκατομμύρια Αζέροι ταξιδεύουν ετησίως στο εξωτερικό (αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των Luxury & FIT στις αγορές Ευρώπης και Τουρκίας) και είναι δεύτεροι σε δαπάνες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πίσω από τους Ρώσους, η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές  της πρώην Κοινοπολιτείας των  Ανεξάρτητων Κρατών (CIS).

Η "Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε." έχει εξασφαλίσει και θα διαμορφώσει ειδικό χώρο για την ελληνική αποστολή στο διεθνή χώρο της έκθεσης όπου κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών της έκθεσης, θα γίνουν τα προγραμματισμένα ραντεβού με επαγγελματίες και φορείς της τοπικής αγοράς, με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Νίκο Γρίβα στο τηλέφωνο +30 22510 41619 ή στο e-mail: info@expoturkey.gr

Floor Plan  με τη θέση της ελληνικής συμμετοχής

Δείτε τον Τιμοκατάλογο της AITF 2017