ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Ανανεωμένο το expoturkey.gr, προσφέρει πληροφορίες για τις τουριστικές εκθέσεις Τουρκίας, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν!

Ανακοινώσεις

Δημοσιεύσεις

Ανανεωμένο το expoturkey.gr, προσφέρει πληροφορίες για τις τουριστικές εκθέσεις Τουρκίας, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανανεωμένο το expoturkey.gr, προσφέρει πληροφορίες για τις τουριστικές εκθέσεις Τουρκίας, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν!

 

Ειδική προφορά συμμετοχής στις ΤΤΙ Σμύρνης & ΕΜΙΤΤ Κων/πολης

Early Bird Booking από -20% έως -30%

 

Ανανεωμένη, ενδιαφέρουσα και με αρκετό πληροφοριακό υλικό για τις τουριστικές εκθέσεις των χωρών Τουρκίας, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν, έκανε την εμφάνιση της, τις τελευταίες μέρες η ιστοσελίδα www.expoturkey.gr.

 

Η «expoturkey.gr», μέλος της «Επικοινωνίας Αιγαίου Α.Ε.», αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, τις δύο μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Τουρκίας ΕΜΙΤΤ (Κων/πολη) και ΤΤΙ (Σμύρνη) καθώς και τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν χάρη στην πολυετή συνεργασία της με την ΙΤΕ Groups και προσφάτως με την IZFAS.

 

Η ραγδαία αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από την Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω του πιλοτικού προγράμματος θεωρήσεων βίζας, αλλά και γιατί οι Τούρκοι, όχι μόνο των παραλίων αλλά και της Ανατολίας πλέον, θεωρούν την Ελλάδα ως οικείο, κοντινό, και ευχάριστο ευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό, έφερε τη γείτονα χώρα στην 3η ή 4η θέση του σχετικού πίνακα, πίσω από τις παραδοσιακές μεγάλες αγορές της Ευρώπης, με 1 εκ. αφίξεις το 2015. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2015, οι αφίξεις από την Τουρκία εμφανίζουν σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια (μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης 32,3%, μεγαλύτερος ακόμη και αυτό της Ρωσίας).

 

Οι δυο επόμενες μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Τουρκίας διεξάγονται στις 8-11 Δεκεμβρίου 2016 στη Σμύρνη (ΤΤΙ - Travel Turkey Izmir) και στις 26-29 Ιανουαρίου 2017 στην Κων/πολη (ΕΜΙΤΤ - East Mediterranean International Travel & Tourism).

Η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» σε έναν ενιαίο χώρο και σε κεντρική θέση στις δύο εκθέσεις, έχει σχεδιάσει, οργανώσει και προσφέρει υψηλής ποιότητας πακέτα συμμετοχής για ενιαίες και μεμονωμένες ελληνικές συμμετοχές.

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.expoturkey.gr ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκο Γρίβα στο +30 22512 00442 ή info@expoturkey.gr και μέσα στο πλαίσιο του προνομιακού αυτού χώρου των ελληνικών συμμετοχών, μπορείτε να καθορίσετε το δικό σας περίπτερο.