ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

KITF_Profile

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Καζακστάν (KITF) έχει διάρκεια τριών ημερών και διεξάγεται κάθε χρόνο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Atakent στην πόλη Almaty.

Η KITF ξεκίνησε το 2001 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη έκθεση  για τον εισερχόμενο και τον εξερχόμενο τουρισμό στο Καζακστάν. Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Νέων Τεχνολογιών της Δημοκρατίας του Καζακστάν. Η KITF είναι ένας ανεκτίμητος τρόπος για να συναντηθούν και να συνεργαστούν επαγγελματίες του παγκόσμιου τουρισμού με την εξερχόμενη ταξιδιωτική και ραγδαία ανερχόμενη αγορά του Καζακστάν. Στην έκθεση συμμετέχει το σύνολο των  ταξιδιωτικών πρακτορείων και τουριστικών επιχειρήσεων του Καζακστάν, οι οποίοι ψάχνουν συνεργασίες με νέους προορισμούς για την αγορά τους.

Κατά τη διάρκεια της  ΚΙTF, η οποία παρουσιάζει κάθε χρόνο ανοδική πορεία και μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών, προσφέρονται, πέρα από το καθαρά εκθεσιακό κομμάτι, και μια σειρά επαγγελματικών δράσεων, όπως workshops, διαδραστικών foroum κ.ά., συνθέτοντας μια πολύμορφη επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου από όλο τον κόσμο και αναπτύσσοντας νέες προοπτικές σε πρωτοποριακά προϊόντα και τάσεις του τουρισμού.

Floor Plan  με τη θέση της ελληνικής συμμετοχής

Δείτε τον Τιμοκατάλογο της KITF 2017