ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Προφίλ Έκθεσης TTI

Η Travel Turkey Izmir είναι τουριστική έκθεση ειδικά σχεδιασμένη για την τουρκική βιομηχανία Τουρισμού. Προσελκύει αγοραστές και εκθέτες από τις κύριες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας.

Η ΤΤΙ στοχεύει να παρέχει  ζωτικής σημασίας πληροφορίες, καθώς και το περιβάλλον για επαγγελματική δικτύωση, που οδηγεί στην υπογραφή συμβολαίων συνεργασιών με επαγγελματίες τουρισμού από όλο το κόσμο.

Πέρυσι η ΤΤΙ φιλοξένησε 1.008 εκθέτες από 31 χώρες και την επισκέφθηκαν 33.688 επαγγελματίες του τουρισμού από 63 χώρες.

Οι Αργεντινή, Αυστραλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κίνα, Γαλλία, Γεωργία, Γκάνα, Ελλάδα, Ινδία, Χονγκ Κονγκ, Ιράν, Ισραήλ, Ιορδανία, Ιταλία, Κοσσυφοπέδιο, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Νότια Κορέα, Σρι Λάνκα, ΗΠΑ, Ουζμπεκιστάν, Ζάμπια και Ζιμπάμπουε είναι μερικές από τις χώρες που συνήθως παίρνουν μέρος στην έκθεση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΤΤΙ 2016, θα πραγματοποιηθεί στο «Fuarizmir» μεταξύ 8-11 Δεκέμβρη 2016, και θα διοργανωθεί από τη TURSAB και τη İZFAŞ, υπό την αιγίδα του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού. Ως μέρος της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί το «Διεθνές Συνέδριο Γαστρονομικού Τουρισμού» από 8 – 10 Δεκεμβρίου 2016.

Floor Plan  με τη θέση της ελληνικής συμμετοχής

Δείτε τον Τιμοκατάλογο της TTI 2016