ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Υπηρεσίες

  • Δέσμευση χώρου

Η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική συνεργασία με τους διοργανωτές των εκθέσεων σε Τουρκία, Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν για την ελληνική αγορά, έχει προμισθώσει έναν ενιαίο χώρο, σε κεντρική θέση, και οργανώνει τις υψηλής ποιότητας ενιαίες ελληνικές συμμετοχές στις μεγαλύτερες εκθέσεις των ανερχόμενων αγορών του τουρισμού.

Έτσι, το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή σας στις εκθέσεις αυτές, έχει ήδη γίνει. Μέσα στο πλαίσιο του προνομιακού αυτού χώρου των ελληνικών συμμετοχών, μπορείτε να καθορίσετε το δικό σας περίπτερο.

 

  • Κατασκευή περιπτέρου

Η λειτουργικότητα και η αισθητική του περιπτέρου σας, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της συμμετοχής σας στην Έκθεση. Η εταιρεία μας, έχοντας την εμπειρία και τα διαπιστευτήρια των βραβεύσεων «Πλέον Eπισκέψιμο Περίπτερο» (ΕΜΙΤΤ 2012), «Πλέον Οργανωμένο Περίπτερο» (ΕΜΙΤΤ 2013) και «Πλέον Οργανωμένο και Πρωταγωνιστικό Περίπτερο» (ΕΜΙΤΤ 2014, 2015 & 2016), προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής του περιπτέρου σας με τέτοιο τρόπο, που να προσδίδει ακόμη περισσότερη δυναμική στην παρουσία σας στην Έκθεση.

 

  • Επαφές B2B

Σε μια τόσο μεγάλη και δυναμική αγορά όπως αυτήν της Τουρκίας, αλλά και των δυναμικών και ιδιάιτερων χαρακτηριστικών αγορών της Κασπίας, δεν αρκούν τα γενικά e-mail/fax/τηλέφωνα για να βρείτε πελάτες. Χρειάζεστε στοχευμένη προώθηση και προσωπική επαφή.

Το πρόγραμμα των Β2Β συναντήσεων είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται σε όσους από τους επαγγελματίες επισκέπτες των Εκθέσεων επιθυμούν, στοχευμένα και προσωπικά στον καθένα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, οι επισκέπτες θα μπορούν να προγραμματίσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις που επιθυμούν, πριν την άφιξή τους στην Έκθεση.

Με τη συνεργασία των στρατηγικών συνεργατών μας και της γνωστής εταιρείας στον χώρο του τουρισμού  "Respond on Demand", παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει Β2Β συναντήσεις ή στο χώρο του περιπτέρου τους ή στα ειδικά διαμορφωμένα meeting rooms της Έκθεσης. Οι επαγγελματίες εκθέτες θα μπορούν να προσδιορίζουν τον επιχειρηματία με τον οποίο επιθυμούν να συναντηθούν, καθώς και την ημέρα και ώρα της συνάντησης, σε αναλυτική ατζέντα συναντήσεων (επιχείρηση, βιογραφικό, συνεργασία) χάρη στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία μας. Συνάμα, τους παρέχεται διαπιστευμένος διερμηνέας σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και γραμματειακή υποστήριξη από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας.

 

 

 

  • Events

Η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» ως εταιρεία Επικοινωνίας, Προώθησης και Δημοσίων Σχέσεων, μπορεί να υποστηρίξει την επικοινωνιακή στρατηγική των συμμετεχόντων στην Έκθεση, οργανώνοντας συνεντεύξεις Τύπου ή εκδηλώσεις προωθητικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα, προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Έντυπο πληροφοριακό υλικό

Η εταιρεία, διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επιφάνειας 710 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνουν γραφεία, ατελιέ και μια πλήρη σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα, μπορεί να δημιουργήσει, σχεδιάσει, μεταφράσει, εκτυπώσει και παραδώσει ή διακινήσει στοχευμένα (εντυποδιανομή) το πληροφοριακό έντυπο της εταιρείας σας στην Έκθεση.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο info@expoturkey.gr